Autoruit Polijsten

Heeft uw autoruit haar beste tijd gehad?

polijsten autoruitBent u ervan overtuigd dat uw vooruit haar beste tijd heeft gehad? Heeft u krassen op uw voorruit door ruitenwissers, ijskrabbers of steenslag? Dan is er wellicht een voordeliger oplossing om uw ruit te repareren. Vervanging van uw licht beschadigde autoruit is dan nog niet nodig. De oplossing is om de autoruit te polijsten.

Een autoruit die vol met krassen van ruitenwissers, steenslag of ijskrabbers zit, zorgt voor een hinderlijke sluier over uw autoruit. Door een lage zon of slecht weer kan het ervoor zorgen dat de vooruit als het ware is gezandstraald. Dit is niet alleen lelijk, maar kan ook voor gevaarlijke situaties zorgen tijdens het autorijden.

Specialisten hebben hiervoor een speciale machine die primair bedoeld voor het polijsten van voor- en achterruiten. De werking van dit apparaat is zeer gebruiksvriendelijk. Het slijpt een uiterst dun laagje van het glas eraf en zorgt ervoor dat alles gelijkmatig blijft. Met uiterste precisie polijsten de specialisten uw autoruit. Terwijl de roterende schrijven hun werk doen, verspreidt zicht een fijn polijstmiddel over de ruit. Uw ruit is na deze bewerking weer zo goed als nieuw.

Voordelen polijsten van autoruiten

Wij weten hoe duur het kan zijn om uw autoruit te laten vervangen als u niet goed verzekerd bent. Een voordeliger manier is dan ook uw autoruit polijsten. Wij hebben voor u alle voordelen van het polijsten van uw auto even op een rij gezet;

•   Perfect resultaat: door polijsten van uw ruiten kan in 99% van de gevallen beschadigd glas zonder optische vervorming of verkleuring worden hersteld.

•   Lage kosten: In verhouding met vervanging van uw autoruit is het polijsten van uw autoruit stukken voordeliger.

•   Geen schade aan uw auto: dankzij de schone technieken kunnen de werkzaamheden op  uw autoruit op een precieze manier uitgevoerd worden

Polijst nooit zelf uw eigen autoruit

Wanneer u niet goed verzekerd bent kan het vervangen van uw autoruit u veel geld kosten. Een oplossing die veel voorkomt is het zelf polijsten van uw eigen autoruit. Dit raden wij u ten zeerste af.

Er zijn talloze webshops die glasreparatiekits aanbieden voor weinig geld. Met deze “kits” zou u zelf snel en gemakkelijk uw autoruit kunnen polijsten. De waarheid is echter dat deze kits niet eens in de buurt komen van de professionele gereedschappen waar een geautoriseerde glasreparateur mee werkt. Daarnaast kunt u uw autoruit ernstig beschadigen. Ons advies is dan ook dat u uw autoruit altijd door een professional laat polijsten.